Dans jezelf naar het podium komend NK Ballroom

Start Cursus : September’24  *NK dansen

Instroom op : elke 5 lessen (data nader te bepalen)

Les locatie: Podium Zuidhaege H.P. Keuningzaal – Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen

Avond: Donderdagavond

Tijdstip: 20:00 tot 21:00 

Aantal lessen: 15 lessen meerdere instroom mogelijkheden

Vanaf 2024 zal er een nieuw traject beginnen van 15 lessen ter voorbereiding op het NK Ballroom. Deze lessen zijn ingericht voor iedereen met de interesse voor ballroomdansen. We werken samen toe naar een performance in de mooiste danszaal van Nederland. De dansen die we behandelen zijn de swingende Engelse Wals, een staccatovolle Tango en de plezierige Quickstep. Locatie van het NK: De Bonte Wever.
Deze locatie staat bekend om meerdere EK’s en WK’s in de Ballroom wereld. Elk jaar in november staat deze wedstrijd in de agenda van dansers over de hele wereld. Amerika, Canada, Polen, Ukraine, Italie, Taiwan zijn een paar landen om op te noemen die vertegenwoordigd zijn tijdens dit internationale evenement. Vanaf juni 2010 wordt dit spektakel nog eens gecreëerd in dezelfde ambiance in een oranje tint, want sindsdien zijn de Nationale Kampioenschappen van de Dutch Amateur League hier ook neergestreken. Er worden unieke performances neergezet voor titels in de verschillende categorieën en niveaus. De verschillende categorieën zijn onder andere in leeftijdscategorieën zoals: onder 12 tot over 60. En tegenwoordig is er ook Solo dansen, hier heb je geen partner nodig. Deze laatst genoemde categorie is groeiende. Het principe is hetzelfde: je neemt de danshouding aan en je mag je choreografie dansen met andere Solo artiesten op dezelfde vloer. De reden voor de vele categorieën is om voor een zo eerlijk mogelijk veld voor alle deelnemers te creëren. Deze lessen zijn voortgevloeid uit de jaren ervaringen als competitie danser en professioneel dansleraar. De dansen die worden aangeleerd zijn de Engelse Wals, Tango en de Quickstep. De stof die behandelt zal worden is toegankelijk voor iedere beginnende danser en zal duidelijk worden uitgelegd met persoonlijke aandacht, zodat iedereen aan het einde van deze cursus het beste uit zichzelf kan halen op het NK in de Bonte Wever. Zoals eerder gemeld zijn deze lessen ook alleen (Solo) te volgen.

De locatie van deze lessen zijn op de donderdagavond in de H.P. Keuningzaal in Podium Zuidhaege te Assen.

Er word gewerkt met blokken van 5 lessen, zo word er per blok 1 dans aangeleerd en kan er per blok worden ingestroomd. Tevens is elke eerste les van een blok een gratis proefles voor nieuwe paren. 

* Bij voldoende opgaves gaat deze cursus door

Kosten: van 165,- voor 150,- per persoon

Les Data : September:

Oktober:

November :

December:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres
Cursus Opgave
Naam danspartner
Indien nodig
Adres danspartner
Lets keep in touch (max 1 per maand)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *