Solo Ballroom

Start cursus : September met instroom mogelijkheden elke 5 lessen *

Les Locatie : Podium Zuidhaege H.P. Keuningzaal

Avond : donderdag

Tijdstip : Nader te bepalen

Duurcursus : 15 Lessen

De nieuwste trend in het Ballroom dansen de Solo competitie. Deze klasse is ontstaan door de corona pandemie waar we elkaar niet mochten aan raken en afstand houden. Nou zijn er ook veel koppels gestopt na deze periode, en worden deze wedstrijden alleen maar populairder. Je hebt dus geen partner nodig en kan je dus volledig zelf de leiding hebben, en concentreren op je eigen dansen. Daarentegen als er iets niet helemaal goed gaat dan kan je je partner niet aanwijzen. Maar dat is 1 van de verantwoordelijkheden die hoort bij de zelfstandige dansers.

Solo BallroomDeze nieuwe cursus is puur gericht op de ontwikkeling van de individuele danser(es). De 3 standaard dansen worden aangeleerd en met een technische onderlegging word het nog fijner om als solist te dansen. De elegante Engelse wals, een strakke Tango en een swingende Quickstep zal je leren beheersen en zelfs er mee de wedstrijdvloer op kunnen. De wedstrijd vloer is optioneel, maar mocht je de interesse hebben kan ik je er goed mee begeleiden.   

 

  In deze cursus ben je met gelijkbestendige en kunnen we een mooie groep solisten laten opgroeien tot fantastische dansers. Bij voldoende aanmeldingen kan er een leeftijdsgroep gecreëerd worden. Dit is ook het geval als er veel niveauverschil is tussen de ingeschreven solisten. Je hebt geen ervaring nodig om te starten met deze cursus. Via onderstaand formulier kan je je interesse laten merken voor deze cursus.

De Cursus word gegeven in blokken van 5 lessen, in elk blok word er een nieuwe dans aangeleerd. Zo kan er nog makkelijk ingestroomd worden per blok. Tevens is de eerste proefles van een nieuwe solist gratis en vrijblijvend.

 

Kosten : van 160,- voor 150,-

Les data : Start September (instroom elke 5 lessen)

*afhankelijk van het aantal opgaves gaat deze cursus door

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres
Cursus Opgave
Naam danspartner
Indien nodig
Adres danspartner
Lets keep in touch (max 1 per maand)